Motorverzekering met pechhulp in heel Europa

U zoekt een motorverzekering met pechhulp? Dan zit u bij MotoPort aan het juiste adres. Wij weten dat u zorgeloos wilt touren met de motor in binnen én buitenland. Daarom krijgt u bij onze motorverzekering pechhulp in heel Europa. De MotoPort NoRisk verzekering is inclusief gratis pechhulp bij een WA Beperkt Casco of All Risk verzekering.

Zorgeloos de weg op met pechhulp

Wanneer het tijd is om een mooie rit te maken met de motor wilt u zich geen zorgen maken. Al helemaal niet over het idee dat u met pech langs de weg komt te staan. Met een motorverzekering met pechhulp weet u zeker dat u veilig thuis komt wanneer u toch pech krijgt onderweg. 

Situaties waarbij u recht heeft op pechhulp

Wanneer heeft u recht op pechhulp? Eigenlijk in alle gevallen wanneer u stil komt te staan en niet meer verder kunt rijden. Lees hieronder een opsomming van situaties waarin dit het geval is.

  • Als u niet kunt rijden als gevolg van een mechanische of technische storing
  • U zelf niet meer in staat bent om verder te rijden
  • Als de motor wordt gestolen, bij poging tot diefstal, bij brand of bij ontploffing 

Pechhulp in het buitenland

De pechhulp service van MotoPort is voor binnen- en buitenland in heel Europa. Ideaal als je een roadtrip maakt door Europa of als je een weekendje gaat touren met de motor. Zie hieronder de voorwaarden voor de pechhulp. 

Pechhulp in NederlandPechhulp in Europa
Vervoer van u en de passagiers (en de motor) naar een door u aan te wijzen adres in Nederland.Vergoeding van de noodzakelijke kosten van vervoer van u en de passagiers (en de motor) naar de dichtstbijzijnde motordealer.
De aangekoppelde bagagewagen is ook verzekerd. Vervoer van de motor naar een bestemming in Nederland, als:
1 de motor niet binnen twee werkdagen zodanig gerepareerd kan worden dat er veilig mee kanworden gereden.
2 de kosten van het vervoer lager zijn dan de dagwaarde van de motor.
Kosten voor vervangend vervoer tot € 75,- per dag, met een maximum van € 1.000,- of de kosten van de terugreis met het openbaar vervoer (2e klasse) naar Nederland.
De extra verblijfkosten voor maximaal 10 dagen tot € 50,- per persoon per dag.
Stallingskosten en vervoer naar de dichtstbijzijnde reparateur tot € 1.000,- per gebeurtenis.