Motorverzekering A2 Motor

Ga veilig de weg op met de motorverzekering van MotoPort. Met meer dan 17 motorzaken gerund door motorliefhebbers door heel Nederland weten wij wat bestuurders willen. De beste verzekering zonder gedoe. Van motorrijders voor motorrijders.

Jouw A2 motor verzekeren is zo gedaan via MotoPort NoRisk! Online je motorverzekering afsluiten is snel en eenvoudig, ook bij motoren met een maximaal vermogen van 35kW.

Waarom een A2 motorverzekering van MotoPort

Als klant van MotoPort geniet je niet alleen van de voordelen van een ruim assortiment en goede service. MotoPort biedt ook de perfecte motorverzekering voor jouw A2 motor aan. Met deze verzekering profiteer je van een zeer gunstige premiestelling, verschillende aantrekkelijke kortingsmogelijkheden, dekkingsopties en een professionele helpdesk.

 • Hoge instapkorting
 • Tot 80% no-claimkorting
 • Geen alarmverplichting!
 • 3 jaar aanschaf- of taxatiewaarde vergoeding mogelijk. Geen afschrijving!
 • Accessoires tot €1.500,- gratis meeverzekerd
 • Schade aan helm en kleding tot €1.500, – per opzittende gratis meeverzekerd
 • Gratis pechhulp in heel Europa
 • Snelle schadeafwikkeling

Bij de MotoPort NoRisk verzekering krijg je extra kortingen wanneer:

 • Je gebruik maakt van de winterstop (15 december tot 1 maart)
 • Je minder dan 12.000 kilometer per jaar rijdt
 • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Optionele dekking A2 motorverzekering

Schadeverzekering voor opzittenden (juist voor jou als bestuurder)

Deze verzekering vergoedt de werkelijk geleden schade die jij of jouw nabestaande(n) lijden bij blijvende invaliditeit of overlijden. Bij invaliditeit gaat het dan bijvoorbeeld om aanpassingen van je woning en/of medische behandeling, maar ook je kleding en/of bagage is gedekt.

No-claim korting

Wanneer je schadevrij rijdt, dan word je daar uiteraard voor beloond. De no-claim korting kan oplopen tot 80%. Schadevrije jaren die je in het verleden hebt opgebouwd nemen wij graag over wanneer deze op jouw naam staat geregistreerd in roy-data (deze mogen maximaal 3 jaar oud zijn).

Herstellen bij een MotoPort vestiging

Voor het herstellen van je A2 motor kun je uitgaan van het vakmanschap van jouw MotoPort monteur. Je motor dient namelijk hersteld te worden bij een MotoPort vestiging, indien je voor een niet-MotoPort dealer kiest voor herstel, dan wordt maximaal 50% van de herstelkosten exclusief BTW uitgekeerd.

AutoMotorBonus Plan

Verzeker je naast je motor ook de auto bij ons, dan geldt voor beide voertuigen de hoogste korting (voor uw motor maximaal 75%).

Winterstopkorting

Je kunt bij ons kiezen voor een winterstop. Dit is een vaste periode welke loopt van 15 december tot 1 maart. Wanneer je hiervoor kiest, ontvang je een extra korting van 10% op de jaarpremie. Tijdens de winterstop is er alleen dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en het zogenaamde stallingsrisico. Je kunt dus gewoon rijden, je bent alleen niet langer Volledig Casco (All Risk) verzekerd.