BMW verzekeren

Heb je een BMW motor gekocht? Dan wil je natuurlijk geen onnodig risico nemen. Voordat je de weg op gaat met je motor, moet de motor verzekerd zijn. In Nederland is het namelijk verplicht om een verzekering te hebben voor je voertuig. Bij MotoPort kun je gemakkelijk een motorverzekering afsluiten voor jouw BMW.

Kenmerken BMW motoren

Elk type motor heeft zijn eigen kenmerken en specificaties. Kenmerkend voor BMW motoren zijn de boxermotoren. Deze zijn door de jaren heen flink gemoderniseerd. Verder geldt dat BMW ook een breed aanbod aan categorieën heeft, van supersportmotoren tot (elektrische) motorscooters. BMW gebruikt ook bij de meeste modellen het telever- of duolever systeem. Dit zijn twee afwijkende systemen waarbij sturen en veren van elkaar gescheiden zijn. BMW is het enige merk met dit systeem, waarbij er geen tot weinig duikeffect optreedt bij het remmen.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

BMW Motorrad staat voor veiligheid en innovatie

De motor tak van BMW heet BMW Motorrad en is al meer dan 90 jaar toonaangevend op het gebied van veilig motorrijden. Dit zie je onder andere terug in de remmen, rijstabiliteit en comfort. BMW is de eerste motorfietsfabrikant ter wereld die in 1988 een ABS (Anti Blokkeer Systeem) voor motorfietsen op de markt bracht. Vandaag de dag is het nog steeds een merk van kwaliteit en richt het zich op de toekomst.

Online BMW verzekeren 

Als je een keuze hebt kunnen maken uit de verschillende dekkingen kun je gemakkelijk online een motorverzekering afsluiten bij MotoPort. Ben je benieuwd naar de premie voor het verzekeren van jouw BMW motor? Maak hier jouw premieberekening! Kom je er niet uit? Bel gerust 0172-427299 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)