Suzuki verzekeren bij MotoPort

Voor elk type en ieder motor merk is er wel een geschikte verzekering te vinden. Heb je bijvoorbeeld een mooie Suzuki ? Dan wil je natuurlijk de beste mogelijkheid vinden om je Suzuki te verzekeren. In Nederland is het zelfs verplicht om je motor te verzekeren voordat je ermee de weg op gaat. Zonder verzekering mag je geen deel uitmaken van het verkeer. Bovendien loop je met een verzekering minder risico’s indien de motor schade oploopt of gestolen wordt bijvoorbeeld.

Suzuki verzekeren

Bij MotoPort helpen we je graag met het vinden van de juiste motorverzekering voor jouw Suzuki. Wil je bijvoorbeeld alleen een basis dekking? Dan is een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) voldoende voor jouw Suzuki. Wil je  meer gedekt hebben? Dan kun je kiezen voor een WA Beperkt Casco verzekering. Naast de verplichte WA verzekering, vergoedt deze verzekering ook schade door diefstal, brand, zelfontbranding, joyriding, storm- en natuurschade en aanrijdingen met loslopende dieren. Als je zo goed mogelijk verzekerd wilt zijn kun je gaan voor een All Risk verzekering. Deze vergoedt bovenop de risico’s die gedekt worden door de WA Beperkt Casco verzekering ook schade door aanrijding, van de weg raken en vallen, ook als je de schade zelf hebt veroorzaakt. 

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Online Suzuki verzekeren

Als klant van MotoPort geniet je van alle voordelen van een ruim assortiment en goede service. MotoPort biedt ook de perfecte motorverzekering aan. De MotoPort NoRisk verzekering is de complete verzekering voor nieuwe en gebruikte motoren exclusief bij MotoPort. De MotoPort NoRisk verzekering kent een groot aantal voordelen waaronder:

  • Hoge instapkorting
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Geen alarm verplichting
  • 3 jaar aanschaf- of taxatiewaarde vergoeding mogelijk. Geen afschrijving!
  • Accessoires tot €1.500,- gratis meeverzekerd 
  • Schade aan helm en kleding tot €1.500,- per opzittende gratis meeverzekerd
  • Gratis pechhulp in heel Europa
  • Snelle schadeafwikkeling 

Benieuwd naar jouw premie voor het verzekeren van jouw Suzuki? Maak hier jouw premieberekening! Kom je er niet uit? Bel gerust 0172-427295 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)