Motorverzekering afsluiten

Als je net een motor hebt wil je natuurlijk direct de weg op. Bij MotoPort kun je eenvoudig en snel je motorverzekering afsluiten. Zo kun je veilig de weg op met je motor. 

Motorverzekering afsluiten bij MotoPort

Een motorverzekering afsluiten doe je eenvoudig bij MotoPort. De prijs van jouw verzekering is afhankelijk van de gekozen dekking. De een kiest voor de laagste premie en de ander verzekert zijn motor maximaal en kiest voor een All Risk dekking. 

Met een All Risk verzekering ben je o.a. verzekerd voor de risico’s die worden gedekt door de WA Beperkt Casco zoals schade door diefstal, brand. zelfontbranding, joyriding, storm- en natuurschade en aanrijdingen met loslopende dieren en daarbij ben je met de All Risk verzekering verzekerd voor schade door een aanrijding en van de weg raken en vallen. Ook als je de schade zelf hebt veroorzaakt. Bereken jouw premie eenvoudig bij Motoport. 

Waarom een motorverzekering afsluiten bij MotoPort?

Wanneer je een motorverzekering afsluit bij MotoPort profiteer je van een zeer gunstige premiestelling, verschillende aantrekkelijke kortingsmogelijkheden, dekkingsopties en een professionele helpdesk.

De MotoPort NoRisk verzekering kent een groot aantal voordelen waaronder:

  • Hoge instapkorting
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Geen alarm verplichting
  • 3 jaar aanschaf- of taxatiewaarde vergoeding mogelijk. Geen afschrijving!
  • Accessoires tot €1.500,- gratis meeverzekerd 
  • Schade aan helm en kleding tot €1.500,- per opzittende gratis meeverzekerd
  • Gratis pechhulp in heel Europa
  • Snelle schadeafwikkeling

Voordelen van een motorverzekering afsluiten bij MotoPort

No-claim korting

Wanneer je schadevrij rijdt, dan word je daar uiteraard voor beloond. De no-claim korting kan oplopen tot 80%. Schadevrije jaren die je in het verleden hebt opgebouwd nemen wij graag over wanneer deze op jouw naam staat geregistreerd in roy-data (deze mogen maximaal 3 jaar oud zijn).

Herstellen bij een MotoPort vestiging

Voor het herstellen van je motor kun je uitgaan van het vakmanschap van jouw MotoPort monteur. Je motor dient namelijk hersteld te worden bij een MotoPort vestiging, indien je voor een niet-MotoPort dealer kiest voor herstel, dan wordt maximaal 50% van de herstelkosten exclusief BTW uitgekeerd.

AutoMotorBonus Plan

Verzeker je naast je motor ook de auto bij ons, dan geldt voor beide voertuigen de hoogste korting (voor uw motor maximaal 75%).

Winterstopkorting

Je kunt bij ons kiezen voor een winterstop. Dit is een vaste periode welke loopt van 15 december tot 1 maart. Wanneer je hiervoor kiest, ontvang je een extra korting van 10% op de jaarpremie. Tijdens de winterstop is er alleen dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en het zogenaamde stallingsrisico. Je kunt dus gewoon rijden, je bent alleen niet langer Volledig Casco (All Risk) verzekerd.