Triumph verzekeren

Stel, je hebt een Triumph gekocht of bent dit van plan, dan wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk verzekeren. In Nederland ben je verplicht om een WA verzekering te hebben (Wettelijke Aansprakelijkheid). Daarnaast heb je verschillende aanvullende dekkingen om je motor nog beter te verzekeren voor eventuele schade of diefstal bijvoorbeeld. 

Motoverzekering voor jouw Triumph

Gelukkig zijn er genoeg opties om je Triumph te verzekeren. Naast de verplichte WA dekking kun je ook kiezen voor een WA Beperkt Casco verzekering. Naast de WA verzekering vergoedt deze verzekering ook schade aan diefstal, brand, zelfontbranding, joyriding, storm-en natuurschade en aanrijding met loslopende dieren. Accessoires tot €1.500,- zijn gratis meeverzekerd en er is gratis pechhulp in heel Europa. Wil je jouw Triumph ook verzekeren voor schade door aanrijding, van de weg raken en vallen, ook als de schade zelf is veroorzaakt, dan kun je gaan voor een All Risk verzekering

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Online Triumph motorverzekering afsluiten

Als je eenmaal een keuze hebt kunnen maken uit de verschillende dekkingsvarianten, dan kun je bij MotoPort online een motorverzekering voor jouw Triumph afsluiten. Ben je benieuwd naar de premie voor het verzekeren van jouw Triumph? Maak hier jouw premieberekening! Kom je er niet uit? Bel gerust 0172-427295 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)