Uw MotoPort Motorverzekering berekenen

Motorverzekering berekenen

Bent u benieuwd wat een motorverzekering bij MotoPort u per maand kost? Een premie berekenen is zo gedaan via onze eenvoudige online motorverzekering bereken tool. Hieronder het motorverzekering berekenen proces uitgelegd in vier stappen.

Stap 1. Motor gegevens 

Indien u het kenteken van de motor weet vul deze dan in. Veel informatie over de motor is gekoppeld aan het kenteken en zal automatisch ingevuld worden. Een motorverzekering berekenen is dus het snelst als u het kenteken weet. Echter, is een motorverzekering berekenen ook mogelijk zonder kenteken. Vul in dat geval de motor gegevens zoals merk, bouwjaar, gewicht en catalogusprijs zelf in. 

Stap 2. Gegevens bestuurder

Vervolgens zijn er een aantal standaard gegevens nodig zoals adres en woonplaats. Ook het aantal schadevrije jaren zijn belangrijk voor de berekening van de motorverzekering. Het aantal schadevrije jaren bepaalt namelijk de korting op uw motorverzekering. 

Stap 3. Dekkingsgegevens

Om de premie van de motorverzekering te berekenen is het totaal aantal kilometers dan u per jaar aflegt nodig. De drie categorieën hierin zijn: minder dan 12.000, 12.000 t/m 20.000 of meer dan 20.000. Verder moet u aangeven of u een goedgekeurd slot heeft op de motor en of u kiest voor een winterstop motorverzekering. Bij MotoPort kunt u kiezen uit diverse dekkingsopties!

Stap 4. Aanvullende verzekeringen

Tot slot kunt u aangeven of u voor een aanvullende verzekering gaat. Voor €43,60 per jaar kunt u kiezen voor een verzekering opzittenden. Uw motorverzekering premie berekenen? Maak hier jouw premieberekening! Komt u er niet uit? Bel gerust 0172-427295 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)

Bij MotoPort kunt u kiezen uit goedkope motorverzekering en duurdere motorverzekeringen. Afhankelijk van de gekozen dekking komt uw definitieve premie tot stand. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uw zakelijke motorverzekering.