Goedkope motorverzekering

Goedkope motorverzekering

Een goedkope motorverzekering sluit je gemakkelijk af bij MotoPort. De kosten van een motorverzekering zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de gekozen dekking, leeftijd en schadevrije jaren.

Goedkope motorverzekering afsluiten

De prijs van jouw verzekering is afhankelijk van de gekozen dekking.  De één kiest misschien voor de laagste premie met een WA dekking en de ander verzekert zijn motor maximaal en kiest voor een All Risk dekking. Daartussenin heb je nog de WA Beperkte Casco verzekering. Deze biedt dekking tegen bijvoorbeeld diefstal, brand, zelfontbranding, joyriding, storm- en natuurschade en aanrijdingen met loslopende dieren. Hoe hoger de premie, hoe lager het risico. Bereken je premie gemakkelijk bij MotoPort om de goedkoopste motorverzekering te vinden. 

Met de MotoPort NoRisk verzekering profiteer je van een zeer gunstige prijsstelling, verschillende aantrekkelijke kortingsmogelijkheden en een professionele helpdesk.  Ook krijg je met de MotoPort NoRisk verzekering extra kortingen wanneer:

  • Je gebruik maakt van de winterstop (15 december tot 1 maart)
  • Je minder van 12.000 kilometer per jaar rijdt

Advies voor een goedkope motorverzekering

Als je advies wilt bij het afsluiten van een goedkope motorverzekering kun je contact opnemen met 0172-427299. Wij helpen je graag bij het afsluiten van een verzekering. Bent u op zoek naar een zakelijke verzekering voor uw motor? Lees hierover meer over onze pagina omtrent zakelijke motorverzekeringen.