Zakelijke motorverzekering via MotoPort

Bij MotoPort kun je ook terecht om jouw bedrijfsmotor te verzekeren. Met een zakelijke motorverzekering kun jij of je personeel met een gerust gevoel de weg op.  Met een zakelijke motorverzekering ben je verzekerd voor de schade je met jouw zakelijke motor veroorzaakt, waarbij je zelf de dekking kiest. Met een zakelijke verzekering bespaar je als ondernemer op je premie doordat je geen BTW hoeft te betalen, dit resulteert vaak in een goedkopere motorverzekering

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Motor verzekeren met een zakelijke motorverzekering

Het afsluiten van de zakelijke motorverzekering werkt hetzelfde als voor een particuliere motor. Een zakelijke verzekering brengt financiële voordelen met zich mee, zo hoef je namelijk geen BTW te betalen. Ook bij een zakelijke motorverzekering kun je een keuze maken uit verschillende dekkingen. Als je jouw motor zo goedkoop mogelijk wilt verzekeren, kun je voor een WA verzekering gaan. Een zakelijke WA verzekering dekt alleen de schade die aangericht wordt bij een ander. Je kunt deze verzekering uitbreiden met een WA Beperkt Casco verzekering, hierbij ben je ook verzekerd bij schade door storm, brand en diefstal. Als je zo goed mogelijk verzekerd wilt zijn kun je gaan voor de All Risk verzekering voor jouw zakelijke motor. Ook schade bij eigen toedoen en vandalisme worden hierbij gedekt. 

Zakelijke motorverzekering afsluiten

Een zakelijke motoverzekering kun je gemakkelijk online afsluiten. Benieuwd naar jouw premie voor een zakelijke motorverzekering? Maak hier jouw premieberekening! Kom je er niet uit? Bel gerust 0172-427295 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)