Motorverzekering WA Beperkt Casco

Wil je je motor verzekeren tegen diefstal, brand en stormschade? Dan is de wa Beperkt Casco motorverzekering van MotoPort een goede optie.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

WA Beperkt Casco motorverzekering

Bovenop de risico’s die worden gedekt door de WA verzekering, vergoedt deze verzekering schade door storm en brand. En is diefstal meeverzekerd, ook bij een poging tot diefstal zijn de sloten tot een bedrag van €500,- verzekerd . Tevens is schade aan accessoires gratis meeverzekerd tot een bedrag van €1.500,-.

Inhoud dekkingsvarianten WA Beperkt Casco
WA Dekking tot €8.600.000,-
Verhaalsrechtsbijstand
Storm/Brand/Diefstal/Natuurschade
Vervanging sloten na poging tot diefstal max €500,-
Accessoires gratis meeverzekerd tot €1.500,-
Aanrijding (Ook eigen schuld)
Motorkleding gratis meeverzekerd tot €1.500,-
Aanschaf-/taxatiewaarde vergoeding (eerste drie jaar na aanschaf-/taxatie geen afschrijving!)
Bij totaal verlies 10% extra uitkering

Eigen risico

Wanneer je jouw motor laat repareren bij een MotoPort vestiging heb je een eigen risico van €150,-. Als je motorfiets bij beschadiging niet wordt gerepareerd conform het expertiserapport en niet wordt ingeruild, of als je motorfiets wordt gerepareerd door een ander bedrijf dan een officiële MotoPort vestiging, dan wordt maximaal 50% van de herstelkosten exclusief BTW uitgekeerd.

MotoPort Beperkt Casco Motorverzekering voordelen en kortingen:

No-claim korting

Wanneer je schadevrij rijdt, dan word je daar uiteraard voor beloond. De no-claim korting kan oplopen tot 80%. Schadevrije jaren die je in het verleden hebt opgebouwd nemen wij graag over wanneer deze op jouw naam staat geregistreerd in roy-data (deze mogen maximaal 3 jaar oud zijn).

Herstellen bij een MotoPort vestiging

Voor het herstellen van je motor kun je uitgaan van het vakmanschap van jouw MotoPort monteur. Je motor dient namelijk hersteld te worden bij een MotoPort vestiging, indien je voor een niet-MotoPort dealer kiest voor herstel, dan wordt maximaal 50% van de herstelkosten exclusief BTW uitgekeerd.

AutoMotorBonus Plan

Verzeker je naast je motor ook de auto bij ons, dan geldt voor beide voertuigen de hoogste korting (voor uw motor maximaal 75%).