Yamaha verzekeren

Heb je een Yamaha motor gekocht? Dan wil je natuurlijk geen onnodig risico nemen. Voordat je de weg op gaat met je motor, moet de motor verzekerd zijn. In Nederland is het namelijk verplicht om een verzekering te hebben voor je voertuig. Bij MotoPort kun je gemakkelijk een verzekering afsluiten voor jouw Yamaha motor. 

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Yamaha verzekeren bij MotoPort

Er zijn diverse mogelijkheden om je Yamaha te verzekeren. Voor een optimale dekking ga je voor een All Risk verzekering. Hiermee ben je gedekt door de risico’s die gedekt worden door de WA Beperkt Casco verzekering en ben je verzekerd voor schade door o.a. aanrijding, van de weg raken en vallen, ook als je de schade zelf hebt veroorzaakt. De WA Beperkt Casco verzekering vergoedt schade aan diefstal, brand, zelfontbranding, joyriding, storm- en natuurschade en aanrijdingen met loslopende dieren. Als je denkt dat je aan een basisverzekering genoeg hebt, dan ga je voor een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid). Wettelijk gezien is deze dekking verplicht. Met deze dekking ben je verzekerd voor schade die je met jouw motor aan anderen veroorzaakt tot een bedrag van €2.500.000,- voor zaakschade en €6.100.000,- voor schade aan personen. 

Online verzekering afsluiten voor jouw Yamaha

Wanneer je hebt nagedacht over de verschillende dekkingsvarianten, kun je online een motorverzekering afsluiten voor jouw Yamaha bij MotoPort. Ben je benieuwd naar de premie voor het verzekeren van jouw Yamaha motor? Maak hier jouw premieberekening! Kom je er niet uit? Bel gerust 0172-427295 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)