Aprilia verzekeren

Om te rijden op een motor dien je in Nederland altijd een verzekering af te sluiten voor je motor. Heb je bijvoorbeeld een Aprilia motor? Dan wil je natuurlijk de beste mogelijkheid vinden om je Aprilia motor te verzekeren om geen risico’s te lopen. Voor het afsluiten van een verzekering voor jouw Aprilia ben je bij MotoPort aan het juiste adres. 

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Motorverzekeringen Aprilia 

Er zijn diverse mogelijkheden om je Aprilia te verzekeren. Elke motorrijder is anders en daarbij horen ook verschillende motorverzekeringen. Als je genoeg hebt aan een basisverzekering, kun je gaan voor de WA verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) voor uw Aprilia. Als je ook gedekt wilt zijn voor schade door diefstal, brand en storm, kun je gaan voor een WA Beperkt Casco dekking. Als je jouw Aprilia zo goed mogelijk wilt verzekeren kun je kiezen voor een All Risk verzekering. Deze verzekering vergoedt bovenop de risico’s die gedekt worden door de WA Beperkt Casco verzekering ook schade door aanrijding, van de weg raken en vallen, ook al je de schade zelf hebt veroorzaakt. Ook kun je kiezen voor een WA Volledig Casco + 3 jaar aanschafwaarde garantie. Hierbij heb je 100% zekerheid bij het verzekeren van je motor. Bovenop de WA Volledig Casco dekking is je motor gedurende de eerste drie jaar na aanschaf of taxatie, gegarandeerd tegen deze waarde verzekerd. Er vindt dus 3 jaar lang geen afschrijving plaats. 

Aprilia verzekeren met de MotoPort NoRisk verzekering

De MotoPort NoRisk verzekering is de complete verzekering. De MotoPort NoRisk verzekering kent een groot aantal voordelen waaronder:

  • Hoge instapkorting
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Geen alarm verplichting
  • 3 jaar aanschaf- of taxatiewaarde vergoeding mogelijk. Geen afschrijving!
  • Accessoires tot €1.500,- gratis meeverzekerd 
  • Schade aan helm en kleding tot €1.500,- per opzittende gratis meeverzekerd
  • Gratis pechhulp in heel Europa
  • Snelle schadeafwikkeling 

Online Aprilia verzekeren 

Als je een keuze hebt kunnen maken uit de verschillende dekkingen kun je gemakkelijk online een motorverzekering afsluiten bij MotoPort. Ben je benieuwd naar de premie voor het verzekeren van jouw Aprilia motor? Maak hier jouw premieberekening! Kom je er niet uit? Bel gerust 0172-427299 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)