Honda verzekeren

Verzekering voor je Honda afsluiten

Heb je een nieuwe of occasion Honda gekocht? Gefeliciteerd! Honda maakt al sinds 1947 prachtige en snelle motoren van kwaliteit. De motoren hebben erg goede rijeigenschappen en je profiteert van relatief lage onderhoudskosten. Voordat je veilig de weg op kan met je nieuwe Honda moet je deze eerst verzekeren. In Nederland is het namelijk verplicht om een verzekering te hebben voor je voertuig. Bij MotoPort kun je gemakkelijk een motorverzekering afsluiten voor jouw Honda.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

The Power of Dreams

Honda is ooit begonnen met het produceren van losse motoren voor inbouw in de toen bekende fietsen. Kort daarna is Honda overgegaan op het creëren van volwaardige motorfietsen, maar ook auto’s. Daarnaast is Honda door de jaren heen een gevestigde naam geworden op het gebied van racen. Het bedrijf kent vrijwel in iedere tak van de gemotoriseerde sport successen. Hun motto is niet voor niets: The Power of Dreams.

Online Honda verzekeren 

Als je een keuze hebt kunnen maken uit de verschillende dekkingen kun je gemakkelijk online een motorverzekering afsluiten bij MotoPort. Ben je benieuwd naar de premie voor het verzekeren van jouw Honda motor? Maak hier jouw premieberekening! Kom je er niet uit? Bel gerust 0172-427299 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)