KTM verzekeren

KTM verzekeren – Motoport NoRisk verzekering

KTM verzekeren

Voor iedere motorrijder en voor ieder merk is er een juiste verzekering te vinden bij MotoPort. Heb je laatst een KTM gekocht? Dan ben je verplicht deze motor te verzekeren voordat je daarmee de weg op gaat. Wanneer je optimaal en zorgeloos op je KTM wilt rijden, dan moet je een goede motorverzekering afsluiten. Het is natuurlijk wel zo fijn om goed verzekerd te zijn voor eventuele schade of diefstal aan je KTM Een KTM verzekeren doe je gemakkelijk bij MotoPort. 

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Verschillende motorverzekeringen voor KTM 

Je hebt bij het verzekeren van je motor verschillende dekkingsvarianten. Het is in Nederland verplicht om een WA verzekering te hebben (Wettelijke Aansprakelijkheid). Met deze dekking ben je verzekerd voor schade die je met jouw motor aan anderen veroorzaakt tot een bedrag van €2.500.000,- voor zaakschade en €6.100.000,- voor schade aan personen. Naast deze verzekering vergoedt de WA Beperkt Casco verzekering ook schade aan diefstal, brand, zelfontbranding, joyriding, storm- en natuurschade en aanrijdingen met loslopende dieren. Wil je nog meer zekerheid, dan kun je kiezen voor een All Risk verzekering. Deze verzekering vergoedt bovenop de risico’s die gedekt worden door de WA Beperkt Casco verzekering ook schade door aanrijding, van de weg raken en vallen, ook als je de schade zelf hebt veroorzaakt. Je KTM motor verzekeren met een WA Volledig Casco + 3 jaar aanschafwaarde garantie geeft 100% zekerheid bij het verzekeren van je motor. 

Online je KTM verzekeren 

Wanneer je hebt nagedacht over de verschillende dekkingsvarianten, kun je online een motorverzekering afsluiten voor jouw KTM bij MotoPort. Ben je benieuwd naar de premie voor het verzekeren van jouw KTM motor? Maak hier jouw premieberekening! Kom je er niet uit? Bel gerust 0172-427299 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)