Kawasaki verzekeren

Verzekering voor je Kawasaki afsluiten

Heb je een Kawasaki motor gekocht? Dan wil je natuurlijk geen onnodig risico nemen. Voordat je de weg op gaat met je motor, moet de motor verzekerd zijn. In Nederland is het namelijk verplicht om een verzekering te hebben voor je voertuig. Bij MotoPort kun je gemakkelijk een motorverzekering afsluiten voor jouw Kawasaki.

Kawasaki verzekeren bij MotoPort

Er zijn diverse mogelijkheden om je Kawasaki te verzekeren. Voor een optimale dekking ga je voor een All Risk verzekering. Hiermee ben je gedekt door de risico’s die gedekt worden door de WA Beperkt Casco verzekering en ben je verzekerd voor schade door o.a. aanrijding, van de weg raken en vallen, ook als je de schade zelf hebt veroorzaakt. De WA Beperkt Casco verzekering vergoedt schade aan diefstal, brand, zelfontbranding, joyriding, storm- en natuurschade en aanrijdingen met loslopende dieren. Als je denkt dat je aan een basisverzekering genoeg hebt, dan ga je voor een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid). Wettelijk gezien is deze dekking verplicht. Met deze dekking ben je verzekerd voor schade die je met jouw motor aan anderen veroorzaakt tot een bedrag van €2.500.000,- voor zaakschade en €6.100.000,- voor schade aan personen.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Online verzekering afsluiten voor jouw Kawasaki

Wanneer je hebt nagedacht over de verschillende dekkingsvarianten, kun je online een motorverzekering afsluiten voor jouw Kawasaki bij MotoPort. Ben je benieuwd naar de premie voor het verzekeren van jouw Kawasaki motor? Maak hier jouw premieberekening! Kom je er niet uit? Bel gerust 0172-427295 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)

Kawasaki: snelheid met The Green Meanies

Ooit in de jaren zestig bedachten de Japanners dat ze de concurrentie domweg op snelheid wilden aftroeven. Dat resulteerde in zijn hoogtijdagen in krachtige 500- en 750 cc driecilinder tweetakten. De Kawasaki Z900 was de ultieme motor om Honda mee af te troeven dat net voor Kawasaki ook een viercilinder had gepresenteerd. Maar de Z900 sloeg in als een bom. Net zoals de Z1300 zescilinder dat later deed. Kawasaki’s successen werden op talloze circuits bevochten. En door hun groene kleur werden de machines beroemd en berucht als ‘the green meanies’.