Motorverzekering met winterstop

Veel motorrijders kiezen ervoor om hun motor in de winter te laten staan. Mist, gladheid of regen kunnen eventuele gevaarlijke omstandigheden veroorzaken op de weg en de kans op ongelukken is veel groter. Als je jouw motor in de winter niet gebruikt is de kans op eventuele schade kleiner en kun je kiezen voor een winterstopkorting waarbij je extra korting krijgt op de jaarpremie. 

Winterstopkorting motorverzekering

Gebruik je je motor niet in de winter? Dan kun je kiezen voor een winterstop. Bij het kiezen voor een winterstop bij je verzekering, krijg je dus een extra korting, welke verschilt per verzekeraar. Wanneer je kiest voor de winterstop dan biedt de motorverzekering geen dekking in een bepaalde periode. Tijdens een winterstop blijft de WA en diefstal dekking van toepassing, alleen schade die is ontstaan door het rijden op de motor is niet gedekt. Deze dekkingen blijven doorlopen indien je motor ruimer verzekerd is dan alleen de WA dekking. 

Motorverzekering met winterstop bij MotoPort

Je kunt bij ons kiezen voor een winterstop. Deze periode loopt van 15 december tot 1 maart. Als je kiest voor een winterstop ontvang je een extra korting van 10% op de jaarpremie. Tijdens de winterstop is er alleen dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en het stallingsrisico. Je kunt dus wel rijden, alleen ben je niet langer Volledig Casco (All Risk) verzekerd. 

Benieuwd naar jouw premie? Maak hier jouw premieberekening! Kom je er niet uit? Bel gerust 0172-427295 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)