Tips voor het besparen op jouw motorverzekering

Wie wilt er nou niet besparen op zijn motorverzekering? MotoPort NoRisk verzekering helpt je graag om te besparen op jouw motorverzekering. Daarom hebben wij een aantal tips voor je opgesteld. Dus lees gerust verder en ontdek hoe ook je geld kunt besparen!

  • Winterstop

Rij je niet in de winter? Activeer dan de winterstop op jouw motorverzekering! Hierdoor kan je al gauw 10% tot 20% op de jaarpremie besparen van jouw motorverzekering. De winterstop loopt doorgaans bij de meeste verzekeraars van 15 december tot en met 1 maart. Let op, zowel de procentuele besparing als de looptijd van de winterstop kunnen verschillen per verzekeraar. Informeer jouw verzekeraar over de voorwaarden die voor jou van toepassing zijn.

  • Blijf vergelijken!

Op de website van MotoPort NoRisk verzekering kan je heel eenvoudig jouw motorverzekering berekenen. Het is raadzaam om eens in de twee jaar jouw motorverzekering te vergelijken op de premie en aanvullende voorwaarden. Verzekeraars blijven immers premies wijzigen. Door dus te blijven vergelijken kan je tevens besparen op jouw motorverzekering.

  • Controleer aantal kilometers op de polis

Wanneer je merkt dat je veel minder rijdt dan het aantal kilometers dat je hebt opgegeven bij het aanvragen van de verzekering, dan kan je tevens besparen op jouw motorverzekering. Indien je veel minder rijdt dan opgegeven, kan je namelijk wellicht een voordeligere verzekeringspremie krijgen.

  • Alleen een WA-dekking?

Heb je enkel een WA-dekking nodig voor jouw motorverzekering? Overweeg dan de allergoedkoopste premie. De voorwaarden van een WA dekking bij de verschillende verzekeraars ontlopen elkaar nauwelijks. Bekijk de voorwaarden goed, kijk bijvoorbeeld naar de mogelijkheden met betrekking tot verhaalsrechtsbijstand.

Besparen op jouw motorverzekering bij MotoPort NoRisk verzekering

Kunnen wij je verder helpen met het besparen op jouw motorverzekering? Jazeker! Dit kan door onze module om motorverzekeringen te vergelijken te doorlopen op de website. Daarnaast staan we je ook graag telefonisch te woord! We zijn te bereiken op 0172 – 427 299 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Je mag tevens altijd even een e-mailtje sturen naar info@motoportnoriskverzekering.nl.