Verhuizing melden

Bij een verhuizing moet je aan duizend en één dingen denken. Verhuisdozen kopen, alle spullen inpakken, transport naar het nieuwe onderkomen, alle spullen uitpakken, al met al een drukke periode waarbij je veel dingen aan je hoofd hebt. Na de verhuizing is er nog een hele lijst van instanties die je dient in te lichten over jouw adreswijziging. Jouw werkgever, bank, energieleverancier etcetera etcetera. Jouw motorverzekeraar of tussenpersoon dient beslist ook in dit lijstje te staan. Dus vergeet niet om jouw adreswijziging aan ons door te geven aan. Maak je gebruik van een verhuisservice? Let u er dan op dat de verzekeraars hierin niet worden meegenomen en dat je dit altijd afzonderlijk dient door te geven.

Waarom doorgeven?

Een adreswijziging kan een aantal gevolgen voor jouw verzekering met zich meebrengen. Allereerst de beveiligingseis/stallingseis. Indien je bijvoorbeeld van een dorp naar een stad verhuist, kan een verzekeraar andere stallings-/beveiligingseisen stellen; bijvoorbeeld dat de motor moet worden gestald in een afgesloten ruimte of dat de motor aard- en nagelvast moet worden gezet. Daarnaast kan het ook invloed hebben op jouw premie; dit kan in jouw voordeel zijn, indien je van een hoog risico gebied naar een laag risico gebied verhuist. Helaas kan dit ook vice versa uitpakken.

Hoe doorgeven?

Je kunt jouw verhuisbericht direct telefonisch doorgeven op 0172-427299 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00), maar je kunt ook het volgende formulier invullen. Na ontvangst van jouw bericht geven wij dit door aan de verzekeraar en zullen wij dit aan jou bevestigen.