Top 5 meest verzekerde motoren in 2019

Op 5 vinden we de Suzuki DL 650 V-Strom. Het kleinere broertje van de DL 1000 V-Strom is een zeer toegankelijke motorfiets in een aantrekkelijk geprijsde klasse. Niet voor niets wordt deze motor veel verzekerd via MotoPort Norisk verzekering!

De nummer 4 is de Kawasaki Z900 ABS. Vanaf de introductie is deze motor niet aan te slepen, het 900 blok is een schot in de roos en dat voor een vanaf prijs van €9.999,- zeker niet de duurste in zijn klasse!

De nummer 3 in deze lijst is de directe tegenhanger van de nummer 4; de Yamaha MT-09 ABS. Beide Japanners zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en worden in veel vergelijkingstests naast elkaar gezet. In deze lijst wint de MT-09 dat nipt!

Op nummer 2 de Kawasaki Z650 ABS. Deze motor is de andere verkooptopper van Kawasaki. Geschikt voor beginnend bestuurders, maar ook voor ervarenrijders die voor een aantrekkelijke €7.899,- een splinternieuwe motor willen rijden! En natuurlijk verzekeren bij MotoPort Norisk verzekering!

De absolute nummer 1 is de Yamaha MT-07 ABS. Deze allemansvriend die zowel in de 35kW uitvoering als op vol vermogen een van de meest verkochte en dus dé meest verzekerde motor bij MotoPort Norisk verzekering!